Aluminium profielen Pepingen

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als fabrikant van aluminium profielen in Pepingen.

Wij maken voor elke mogelijke aanvraag aluminium profielen op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre in Pepingen heeft in de regio een zeer degelijke reputatie opgebouwd. Overtuigend bewijs daarvan vormen de ontelbare referenties die G&G roemen voor het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, aluminium profielen op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. In Pepingen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die door de jaren verworven reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Ons bedrijf beijvert bij het optimaliseren van de aluminium profielen een perfect design waarin tot in de details rekening gehouden wordt met alle vragen binnen het financiële plaatje. We blijven als innoverend bedrijf zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als vormgeving, volledig mee te zijn van de innoverendste technieken en materialen die over gans de wereld beschikbaar komen.

In het eigen atelier, in Pepingen produceert een werkploeg van extreem geoefende stielmannen de projecten, klein of groot, van uiterst gevarieerde soort. De installatie van de aluminium profielen wordt gedaan door onze bekwame teams.

Onze alles omvattende totaalprojecten stralen kwaliteit, sfeer en stijl.. Door gebruik van de meest geschikte combi van duurzaamheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen in Pepingen.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist in Pepingen? Contacteer ons vrijblijvend!