aluminium profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Roosdaal

aluminium profielen Roosdaal

aluminium profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Roosdaal

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar aluminium profielen bij Roosdaal.

G&G Construct, in Apelterre, bij Roosdaal, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de bedrijfsnaam doet vermoeden. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beheren een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Met dank aan ons uiterst ruime aanbod maakt G&G Construct aluminium profielen op maat voor u.

Onze deskundige mensen waarborgen u de juiste aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over aluminium profielen bij Roosdaal.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten naar waarde te schatten.

De onbetwiste nummer één voor aluminium profielen bij Roosdaal.

De belangrijkste bekommering wat betreft het tot stand brengen van de aluminium profielen is het uiteenzetten van een raamwerk op maat. Dat wil zeggen dat onze mensen vlot praten met de cliënt en daarbij zijn wensen en budgettaire wensen respecteren. Onze onderneming maakt er een halszaak van om up to date te zijn op het vlak van de nieuwste gangbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.De modernste methodes en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

De bestellingen produceren onze mensen in eigen atelier, bij Roosdaal, met onderlegde valabele werknemers die paraat zijn om de taken van enorm brede soort en grootte af te werken. De installatie van de aluminium profielen wordt gedaan door onze ervaren teams.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat door een juiste beredeneerde combinatie van hoogwaardige materialen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In iedere budgetklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Na de installatie van de aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium profielen bij Roosdaal.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium profielen en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

Om welke reden G&G Construct de referentie in aluminium profielen is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium profielen ontwikkeld

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van kundige stielmannen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer snel de afgewerkte aluminium profielen te komen inplaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Enkele aluminium profielen, een garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze specialisten.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke belangrijke keuze uzelf zeer grondig laat informeren.