Aluminium profielen Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van aluminium profielen in Roosdaal.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze vakmannen waarborgen u de best passende aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op aluminium profielen in Roosdaal.

Voornamelijk onze flexibele manier van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Bij de fabricatie van de aluminium profielen zorgt ons bedrijf steeds voor een onbetamelijk plan, van modern tot klassiek en houdt tegelijkertijd rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. We blijven als firma altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als esthetisch ontwerp, goed geïnformeerd te blijven van de allernieuwste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd te krijgen zijn.

In ons eigen atelier, in Roosdaal bewerkstelligt onze ploeg van zeer kundige vakmannen de projecten, klein of groot, van de meest gevarieerde soort. De plaatsing van de aluminium profielen wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame ploegen.

Altijd opnieuw schijnen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Met dank aan de ideale combinatie van gebruiksgemak, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in Roosdaal.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium profielen van een specialist in Roosdaal