Aluminium profielen Sint-Pieters-Leeuw

Al 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium profielen in Sint-Pieters-Leeuw.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen grote troeven van G&G Construct in Appelterre, in Sint-Pieters-Leeuw. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij bezitten een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor aluminium profielen voor in iedere situatie.

Onze experts beloven u de geschikte aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. In Sint-Pieters-Leeuw en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Bij het produceren van de aluminium profielen zorgt onze onderneming steeds voor een smetteloos design, van modern tot klassiek en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en budget. We zijn als onderneming zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als artistiek, op de hoogte te blijven van de meest recente technieken en materialen die op dit moment te gebruiken komen.

De opdrachten vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, in Sint-Pieters-Leeuw, met onderlegde ervaren werknemers die klaar staan om de ondernemingen van de meest gevarieerde soort en omvang af te maken. De plaatsing van de aluminium profielen wordt tot een goed einde gebracht door onze capabele ploegen.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen kwaliteit en stijl.. Met dank aan de meest geschikte samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium profielen van een specialist in Sint-Pieters-Leeuw? Contacteer ons vrijblijvend!