aluminium profielen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Ternat

aluminium profielen Ternat

aluminium profielen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste aluminium profielen niet ver van Ternat

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium profielen in de omgeving van Ternat.

G&G Construct biedt een uiterst ruim aanbod van aluminium profielen op maat.. In de omtrek van Ternat is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende aluminium profielen. Getuige zijn de zeer vele referenties die onze onderneming prijzen omwille van de onklopbare kwaliteit voor een performante prijs. Zorgen voor aluminium profielen op maat is ons ultieme streven.

Onze experts geven u de juiste aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft aluminium profielen in en rond Ternat.

Vooral onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit aanbieden voor een lage prijs, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

De absolute nummer één voor aluminium profielen in en rond Ternat.

Wij vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect past. Voor die zaken plegen al onze medewerkers ruim overleg met de klanten om zo nauwkeurig mogelijk aan de persoonlijke wensen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Onze onderneming blijft zich steeds weer bijscholen om op de hoogte te blijven van de modernste ontwikkelingen op het vlak van ontwerpen.Zowel op technisch als op artistiek vlak volgen we de recentste tendenzen in de sector van nabij.

Onze geoefende werklieden realiseren met ongekende vakkundigheid de projecten in het atelier vlakbij Ternat: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. De technische kennis van ons bedreven team biedt ons de mogelijkheid om aluminium profielen van grote kwaliteit te maken. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is namelijk van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in elke prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium profielen van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium profielen is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium profielen ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van vakkundige werknemers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium profielen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte aluminium profielen te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Enkele aluminium profielen, een garagepoort die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium profielen. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.