aluminium profielen Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Zottegem

aluminium profielen Zottegem

aluminium profielen Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste aluminium profielen niet ver van Zottegem

Reeds 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als specialist in aluminium profielen bij Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een gereputeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam laat uitschijnen. De talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Met dank aan ons heel ruime aanbod maakt G&G Construct aluminium profielen op maat voor u.

Top aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experten samen met u naartoe willen. In Zottegem en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

De allerbeste in aluminium profielen in Zottegem en omgeving.

Bij het produceren van de aluminium profielen zorgt ons bedrijf immer voor een perfect design, van modern tot klassiek en houdt daarmee rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. Onze onderneming maakt er een halszaak van om in het voorste peleton te zitten van de nieuwe werkwijzen en tendensen op desing en technologisch vlak.

De opdrachten vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in eigen de werkruimte, niet ver van van Zottegem, met bekwame ervaren stielmannen die paraat zijn om de karweien van enorm uiteenlopende aard en grootte te volbrengen. De plaatsing van de aluminium profielen wordt gedaan door onze bekwame teams.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: met dank aan de hoge degelijkheid ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van primordiaal belang en dat weten wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium profielen in de buurt van Zottegem.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium profielen van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium profielen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium profielen.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in aluminium profielen is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium profielen gemaakt

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een team van geoefende medewerkers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium profielen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om zeer snel de afgewerkte aluminium profielen te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Enkele aluminium profielen, een garagedeur die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons uiterst complete aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium profielen. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze deskundigen.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.