aluminium ramen Aalst - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Aalst

aluminium ramen Aalst

aluminium ramen Aalst - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Aalst

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium ramen ontwikkelt bij Aalst.

Meerzijdigheid en een ruime inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Aalst. De ontzettend vele referenties betrouwbare graadmeter van onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons supergrote assortiment biedt G&G Construct aluminium ramen op maat voor u.

Top aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft aluminium ramen in en rond Aalst.

Vooral de flexibele manier van werken en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor aluminium ramen in en rond Aalst.

Wij genereren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Dat betekent dat onze vakmannen op regelmatige basis praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn vragenlijstje en financiële luik in acht nemen. G&G Construct maakt er een erezaak van om up to date te zijn inzake de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te benutten.De nieuwste methodes en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een vakbekwaam team van deskundige vaklieden verzorgt in onze werkruimte vlakbij Aalst de opdrachten. Onze bekwame werklieden weten raad met alle soorten aanvragen van iedere schaal en elke soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende totaalprojecten ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. Duurzaamheid, functionaliteit en de meest geschikte optie van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel steken.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond ontwikkelen onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium ramen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium ramen is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium ramen ontwikkelen

Ons team van heel bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Aalst paraat om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen inplaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst kiezen uit ons zeer complete aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze deskundigen.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.