aluminium ramen Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Brakel

aluminium ramen Brakel

aluminium ramen Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Brakel

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium ramen vervaardigt bij Brakel.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn grote troeven van G&G Construct in Appelterre, bij Brakel. De talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons ongelofelijk grote aanbod produceert G&G Construct aluminium ramen op maat voor u.

Top aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over aluminium ramen bij Brakel.

Voornamelijk onze flexibele manier van werken en het feit dat we knappe kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

Uw expert voor aluminium ramen bij Brakel.

Bij de fabricatie van de aluminium ramen zorgt de firma steeds voor een smetteloos ontwerp, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. We blijven als firma niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als qua artistiek karakter, helemaal bij te blijven van de innovatiefste technieken en materialen die wereldwijd te krijgen zijn.

Onze doorwinterde lieden maken met ongekende vaardigheid de projecten in het atelier bij Brakel: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. Onze vakkundige medewerkers weten raad met alle opdrachten van iedere omvang en elke soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat dankzij een juiste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van uiterst groot belang en dat beseffen wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er iedere maand inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Waarom G&G Construct de referentie in aluminium ramen is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen ontwikkelen

Ons team van uiterst vakkundige medewerkers staat in ons atelier bij Brakel te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Enkele aluminium ramen, een garagepoort die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium ramen. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.