aluminium ramen Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Brussel

aluminium ramen Brussel

aluminium ramen Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Brussel

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium ramen in de omtrek van Brussel.

De duidelijkste wijze om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen beloven u de juiste aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. In Brussel en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk de flexibele manier van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor aluminium ramen in en rond Brussel.

Onze eerste zaak bij het maken van de aluminium ramen is het ontvouwen van een schaalmodel op maat. Dat wil zeggen dat onze experts duidelijk overleggen met het cliënteel en daarbij zijn wensen en budgettaire wensen in acht nemen. Onze firma maakt er een breekpunt van om up to date te zijn wat betreft de allernieuwste beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.Zowel op technisch als op artwork volgen onze vakmannen de allernieuwste trends in onze sector van nabij.

Onze getrainde mensen maken met ongekende vakkundigheid de projecten in onze werkplaats nabij Brussel: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, in orde te krijgen. Onze doorknede werklieden weten raad met alle ondernemingen van elke schaal en elke soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

klasse, stijl en sfeer. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium ramen in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Wat ons de topreferentie voor aluminium ramen bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium ramen geproduceerd

onze groep van heel geoefende mensen staat in ons atelier niet ver van Brussel te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Brussel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium ramen. Ons onderbouwd advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.