aluminium ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Denderleeuw

aluminium ramen Denderleeuw

aluminium ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct construeert reeds 15 jaar aluminium ramen in de omtrek van Denderleeuw.

De duidelijkste wijze om G&G Construct te vatten is als een meerzijdig bedrijf met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. In Denderleeuw en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Voornamelijk onze coulante manier van werken en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geprezen door tevreden cliënteel.

Uw leverancier voor aluminium ramen in de omgeving van Denderleeuw.

Onze ervaren experts vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp op maat. Voor die zaken plegen onze mensen uitgebreid samenspraak met de klanten om zo vlot als kan aan despecifieke eisen te voldoen en nauwgezet binnen de financiële afspraken te blijven. Onze onderneming maakt er een halszaak van om mee te zijn inzake de geavanceerdste gangbare technieken en materialen en die ook te implementeren.De meest recente methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Een capabele werkploeg van handige vaklieden verzorgt in onze werkruimte nabij Denderleeuw de projecten. De technische kennis van ons ervaren team geeft ons de kans om aluminium ramen van topkwaliteit te maken. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw schijnen onze producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door gebruik van de juiste samenstelling van gebruiksgemak, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium ramen van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium ramen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium ramen bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen produceren

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van bedreven werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium ramen worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via unieke software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw de keuze maken uit ons heel ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium ramen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.