aluminium ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Dilbeek

aluminium ramen Dilbeek

aluminium ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Dilbeek

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium ramen vervaardigt bij Dilbeek.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Dilbeek, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de firmanaam doet vermoeden. Niet zomaar hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor aluminium ramen voor in iedere situatie.

Onze ervaren vakmensen beloven u de best passende aluminium ramen in de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Voornamelijk onze vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we knappe kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door onze klanten.

De allerbeste in aluminium ramen in Dilbeek en omstreken.

G&G Construct viseert bij het produceren van de aluminium ramen een topontwerp waarin voldoende rekening gehouden wordt met uw eisen binnen het beschikbare budget. We zijn als innoverend bedrijf altijd bezig, zowel technisch als qua artistiek karakter, op de hoogte te zijn van de innoverendste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd beschikbaar komen.

Onze bedreven mensen maken met grote vaardigheid de projecten in de werkruimte nabij Dilbeek: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. Onze bekwame medewerkers weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke grootte en elke soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw schijnen onze producten sfeer, stijl en kwaliteit uit. Door middel van de ideale mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium ramen van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Wat ons de standaard voor aluminium ramen bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen vervaardigen

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een ploeg van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om heel vlot de afgewerkte aluminium ramen te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Ons deskundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.