aluminium ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Erpe-Mere

aluminium ramen Erpe-Mere

aluminium ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Erpe-Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als specialist in aluminium ramen bij Erpe-Mere.

Wij produceren voor elke specifieke situatie aluminium ramen op maat van de klant. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Erpe-Mere heeft in de regio een sterke reputatie verdiend. Bewijs daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden vanwege het zeer volledige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, aluminium ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze deskundige mensen geven u de geschikte aluminium ramen voor de omgeving. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Vooral de flexibele wijze van werken en het gegeven dat we knappe kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

De beste in aluminium ramen in Erpe-Mere en omgeving.

De eerste stap wat betreft het tot stand brengen van de aluminium ramen is het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Wat dat betreft houden al onze medewerkers uitgebreid overleg met de cliënten om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke wensen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Ons bedrijf blijft zich zeer vaak bijspijkeren om op de hoogte te blijven van de meest recente stromingen aangaande ontwerpen, technieken en stijlen.De nieuwste technieken en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, niet ver van Erpe-Mere realiseert een ploeg van uiterst kundige stielmannen de ondernemingen, groot of klein, van enorm gediversifieerde aard. De installatie van de aluminium ramen wordt grondig aangepakt door onze professionele ploegen.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. Door de ideale mix van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium ramen in de buurt van Erpe-Mere.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium ramen is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen produceren

onze groep van zeer vakkundige mensen staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer snel de afgewerkte aluminium ramen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Erpe-Mere

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere kiezen uit ons enorm aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.