aluminium ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Geraardsbergen

aluminium ramen Geraardsbergen

aluminium ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct maakt intussen 15 jaar aluminium ramen in de buurt van Geraardsbergen.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een zeer volledige keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte aluminium ramen voor de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die smetteloze reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten te waarderen.

De absolute nummer één voor aluminium ramen in en rond Geraardsbergen.

Ons bedrijf viseert in het optimaliseren van de aluminium ramen een perfect design waarbij in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan alle vragen binnen het budget. We zijn als onderneming altijd bezig, zowel technisch als design, op de hoogte te blijven van de innoverendste technieken en materialen die op dit moment beschikbaar zijn.

Een ervaren team bestaande uit bedreven vaklieden produceert in onze werkruimte vlakbij Geraardsbergen de projecten. Onze geoefende vakmensen weten raad met alle soorten aanvragen van iedere omvang en iedere soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende projecten ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid gebruiksgemak en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel leggen.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium ramen van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle regels wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium ramen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium ramen bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium ramen produceren

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een ploeg van vakkundige vakmensen klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium ramen te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.