Aluminium ramen Gooik

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van aluminium ramen in Gooik.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ongelofelijk grote waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top aluminium ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft aluminium ramen in Gooik.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Wij construeren voor u een performant ontwerp dat perfect op maat is. Wat dat betreft houden al onze medewerkers ruim overleg met de klanten om zo goed als kan aan despecifieke wensen te gehoorzamen en netjes binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf maakt er een groot streven van om mee te zijn betreffende de meest recentste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.De modernste methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

Een vakkundig team bestaande uit deskundige vaklieden vervaardigt in onze werkplaats de projecten. De technische kennis van ons ervaren team geeft ons de kans om aluminium ramen van topkwaliteit te prepareren. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende projecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Door gebruik van de juiste combi van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist in Gooik