aluminium ramen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Haaltert

aluminium ramen Haaltert

aluminium ramen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium ramen niet ver van Haaltert

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium ramen bij Haaltert.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Haaltert, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de naam doet vermoeden. Niet zomaar hebben wij zeer veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beheren een ruime keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor aluminium ramen die bij u passen.

Top aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen samen met u willen bereiken. In Haaltert en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

Uw specialist in aluminium ramen in de omgeving van Haaltert.

De primaire bekommerdheid wat betreft het tot stand brengen van de aluminium ramen is het uiteenzetten van een concept op maat. Dat betekent dat de vakmannen van G&G Construct op regelmatige basis overleggen met de opdrachtgever en uiteraard zijn prioriteitenlijstje en budget in acht nemen. Onze onderneming maakt er een erezaak van om up to date te zijn op het vlak van de geavanceerdste toepasbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.De meest recente technieken en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Onze capabele mensen maken met zeer grote vaardigheid de opdrachten in ons eigen atelier vlakbij Haaltert: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. De technologische kennis van ons ervaren team biedt ons de mogelijkheid om aluminium ramen van hoge kwaliteit te fabriceren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende ondernemingen bevatten sfeer.. Dankzij de juiste combinatie van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere prijscategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium ramen in de buurt van Haaltert.

Geïnteresseerd in aluminium ramen van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er maandelijks werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium ramen is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium ramen ontwikkeld

Ons team van uiterst kundige mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert paraat om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium ramen te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze deskundigen.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.