aluminium ramen Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Halle

aluminium ramen Halle

aluminium ramen Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Halle

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium ramen bij Halle.

G&G Construct bezit een zeer ruim aanbod van aluminium ramen op maat.. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Halle heeft in de regio een stevige reputatie verworven. Getuige daarvan zijn de ontelbare referenties die G&G prijzen voor het alles omvattend werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Beknopt geformuleerd, aluminium ramen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Top aluminium ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft aluminium ramen in en rond Halle.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

De allerbeste in aluminium ramen in Halle en omstreken.

Wij vervaardigen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Daarvoor houden al onze medewerkers uitgebreid samenspraak met de opdrachtgevers om zo nauwkeurig als kan aan de persoonlijke vragen te gehoorzamen en netjes binnen de financiële afspraken te blijven opereren. G&G Construct maakt er een erezaak van om mee te zijn op het vlak van de nieuwste toepasbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen we de allernieuwste ontwikkelingen in de sector van nabij.

Een vakkundig team van deskundige vakmannen ontwikkelt in onze werkruimte nabij Halle de projecten. De technologische kennis van ons doorwinterde team biedt ons de mogelijkheid om aluminium ramen van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium ramen.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: dankzij de hoge quality stralen ze klasse stijl en sfeer uit. De selectievan de gepaste hoogwaardige bouwonderdelen is een stiel die wij als geen ander weten toe te passen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere budgetklasse voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium ramen af. Na de installatie van de aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium ramen in de buurt van Halle.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium ramen van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er maandelijks werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

De reden waarom G&G Construct de standaard in aluminium ramen is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen vervaardigen

Ons team van uiterst kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Halle klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Halle

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.