aluminium ramen Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Herzele

aluminium ramen Herzele

aluminium ramen Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Herzele

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van aluminium ramen bij Herzele.

G&G Construct biedt een zeer ruim aanbod van aluminium ramen op maat.. In de regio Herzele is G&G Construct de maatstaf inzake aluminium ramen. Getuigen daarvan zijn onze ontzettend talrijke referenties die onze onderneming aanraden omwille van de straffe kwaliteit voor betaalbare prijzen. Kort samengevat, aluminium ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze specialisten geven u de meest geschikte aluminium ramen voor de omgeving. In Herzele en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Voornamelijk onze flexibele wijze van werken en het feit dat we zeer goede kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De allerbeste in aluminium ramen in Herzele en omstreken.

Ons bedrijf viseert bij het fabriceren van de aluminium ramen een geperfectioneerd ontwerp waarin zoals het hoort voldaan wordt aan alle verwachtingen en het budgettaire plaatje. We blijven als onderneming zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als vormgeving, goed geïnformeerd te blijven van de meest recente technieken en materialen die op dit moment te gebruiken komen.

Een geoefende ploeg bestaande uit doorknede vaklieden produceert in onze eigen werkplaats in de buurt van Herzele de opdrachten. Onze doorknede mensen weten raad met alle soorten ondernemingen van elke omvang en iedere soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een gewiekste oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. De selectievan de meest geschikte kwalitatieve materialen is een stiel die wij tot in de puntjes onder de knie hebben. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium ramen af. Na de installatie van de aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium ramen van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

De reden waarom G&G Construct de standaard in aluminium ramen is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium ramen vervaardigen

In ons atelier niet ver van Herzele staat een ploeg van kundige experts klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium ramen. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze deskundigen.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.