aluminium ramen Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Mere

aluminium ramen Mere

aluminium ramen Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium ramen ontwikkelt bij Mere.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud vormen de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, bij Mere. De zeer talrijke referenties ondersteunen onze ongelofelijk sterke prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons supergrote aanbod vervaardigt G&G Construct aluminium ramen op maat voor u.

Onze vakmensen waarborgen u de meest geschikte aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. bij Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Vooral onze vlotte wijze van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Uw specialist voor aluminium ramen bij Mere.

Bij het fabriceren van de aluminium ramen zorgt de onderneming iedere keer voor een onbetamelijk design, van modern tot klassiek en houdt daarbij rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om helemaal mee te zijn met de vernieuwende productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technologisch gebied.

De projecten produceren de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, bij Mere, met vakbekwame geoefende stielmannen die paraat zijn om de opdrachten van zeer brede soort en omvang af te werken. de geoefende ploegen zorgen voor het plaatsen van de aluminium ramen.

sfeer, stijl en klasse. De selectievan de gepaste kwalitatieve materialen is een kunst die wij als geen ander onder de knie hebben. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium ramen bij Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium ramen van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in aluminium ramen is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium ramen ontwikkelen

In ons atelier bij Mere staat een team van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium ramen te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium ramen. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.