aluminium ramen Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Ninove

aluminium ramen Ninove

aluminium ramen Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Ninove

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als specialist in aluminium ramen bij Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfsnaam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor aluminium ramen op ieders maat.

Onze vakmensen waarborgen u de geschikte aluminium ramen in de omgeving. In Ninove en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

De beste in aluminium ramen in Ninove en omgeving.

Onze experts ontwikkelen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Daarvoor houden al onze medewerkers ruim overleg met de cliënten om zo goed mogelijk aan de persoonlijke verlangens te voldoen en nauwgezet binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Onze onderneming maakt er een groot streven van om mee te zijn op het vlak van de meest geavanceerde implementeerbare technieken en materialen en die ook te implementeren.De nieuwste methodes en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, nabij van Ninove produceert onze werkploeg van enorm geschikte stielmannen de ondernemingen, klein of groot, van heel gevarieerde aard. Onze bekwame teams dragen zorg voor de plaatsing van de aluminium ramen.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: omwille van de hoge quality ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. Het kiezenvan de meest geschikte kwalitatieve materialen is een ambacht die wij extreem goed onder de knie hebben. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium ramen in de buurt van Ninove proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium ramen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Om welke reden G&G Construct de referentie in aluminium ramen is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen vervaardigen

Ons team van uiterst capabele mensen staat in ons atelier niet ver van Ninove stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ninove in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Ons vakkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is evident dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.