aluminium ramen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium ramen Oost-Vlaanderen

aluminium ramen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste aluminium ramen niet ver van Oost-Vlaanderen

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium ramen in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct heeft een zeer ruim aanbod van aluminium ramen op maat.. In Oost-Vlaanderen is G&G Construct de onbetwiste referentie wat betreft aluminium ramen. Getuige daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanprijzen voor het veelzijdige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, aluminium ramen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze specialisten geven u de juiste aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft aluminium ramen in Oost-Vlaanderen.

Die betrouwbare reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

De top in aluminium ramen in Oost-Vlaanderen en omstreken.

Bij het ontwikkelen van de aluminium ramen zorgt de onderneming iedere keer voor een onbetamelijk plan, van modern tot klassiek en houdt daarmee rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. We zijn als onderneming steeds bezig, zowel technisch als design, goed geïnformeerd te blijven van de allernieuwste werkwijzen en materialen die wereldwijd op de markt komen.

In ons eigen atelier, in Oost-Vlaanderen vervaardigt een team van uiterst vakbekwame stielmannen de projecten, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm uiteenlopende soort. De plaatsing van de aluminium ramen wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. De keuzevan de juiste hoogwaardige bouwonderdelen is een kunst die wij extreem goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium ramen af. Na de installatie van de aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium ramen over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

De reden waarom G&G Construct de referentie in aluminium ramen is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium ramen vervaardigd

Ons team van uiterst geoefende personeelsleden staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor een dergelijke belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.