aluminium ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Roosdaal

aluminium ramen Roosdaal

aluminium ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Roosdaal

G&G Construct maakt reeds 15 jaar aluminium ramen bij Roosdaal.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ontzettend ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze vakmannen beloven u de best passende aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. bij Roosdaal en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Vooral onze vlotte wijze van werken en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit weten te garanderen voor een lage prijs, worden geprezen door tevreden cliënteel.

Uw leverancier in aluminium ramen bij Roosdaal.

Wij ontwikkelen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Dat wil zeggen dat onze experts goed communiceren met de opdrachtgever en logischerwijze &natuurlijk zijn wensen en budget in acht nemen. Onze onderneming blijft zich in de mate van het mogelijke bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste tendenzen wat betreft ontwerpen, technieken en stijlen.De modernste technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Onze capabele stielmannen realiseren met zeer grote vakkundigheid de opdrachten in de werkruimte bij Roosdaal: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. De technologische kennis van ons doorwinterde team stelt ons in staat om aluminium ramen van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende totaalprojecten ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. Duurzaamheid, functionaliteit en de passende optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium ramen bij Roosdaal.

Geïnteresseerd in aluminium ramen van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium ramen.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium ramen is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium ramen ontwikkeld

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van vakbekwame werknemers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Enkele aluminium ramen, een garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experten.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het nodige overleg.