Aluminium ramen Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van aluminium ramen in Roosdaal.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top aluminium ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. In Roosdaal en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat ons cliënteel onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze firma beijvert bij het produceren van de aluminium ramen een topontwerp waarbinnen voldoende voldaan wordt aan alle verlangens en het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de nieuwe technieken en ontwikkelingen op desing en technologisch vlak.

In het eigen atelier, in Roosdaal produceert een werkploeg van extreem geschikte vakmannen de projecten, klein of groot, van de meest diverse aard. De plaatsing van de aluminium ramen wordt grondig aangepakt door onze capabele ploegen.

klasse, stijl en sfeer. De keuzevan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een kunst die wij zeer goed beheersen. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium ramen in Roosdaal proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium ramen van een specialist in Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!