aluminium ramen Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Ternat

aluminium ramen Ternat

aluminium ramen Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Ternat

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar aluminium ramen in de omtrek van Ternat.

Meerzijdigheid en een grote inhoud vormen speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ternat. De talrijke referenties betrouwbare graadmeter van onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium ramen voor in iedere situatie.

Onze specialisten garanderen u de meest geschikte aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. In Ternat en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten smaken.

De beste in aluminium ramen in Ternat en omgeving.

Onze mensen vervaardigen voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect past. Dat impliceert dat onze mensen helder communiceren met de opdrachtgever en uiteraard zijn verlangens en budget in acht nemen. G&G Construct maakt er een erezaak van om mee te zijn wat betreft de recentste gebruikte technische hoogstandjes en materialen en die ook toe te passen.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen onze medewerkers de allerlaatste trends in de sector van nabij.

Onze bedreven lieden realiseren met grote vaardigheid de opdrachten in het atelier nabij Ternat: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, tot een goed einde te brengen. De technologische kennis van ons geoefende team stelt ons in staat om aluminium ramen van grote kwaliteit te produceren. Een professionele ploeg staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium ramen.

Sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is uiteraard van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. In elke budgetcategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium ramen in de buurt van Ternat.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium ramen is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen maken

In ons atelier niet ver van Ternat staat een team van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium ramen te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Enkele aluminium ramen, een garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium ramen. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.