aluminium ramen Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Zottegem

aluminium ramen Zottegem

aluminium ramen Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium ramen niet ver van Zottegem

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van aluminium ramen bij Zottegem.

Wij produceren voor elke mogelijke aanvraag aluminium ramen op maat van de klant. In de buurt van Zottegem is G&G Construct de nummer één wat betreft aluminium ramen. Overtuigend bewijs daarvan vormen de vele referenties die G&G aanbevelen omwille van het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, aluminium ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top aluminium ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar inzake aluminium ramen in en rond Zottegem.

Vooral de vlotte wijze van aanpak en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door onze klanten.

Uw specialist in aluminium ramen in de omgeving van Zottegem.

G&G Construct viseert bij het optimaliseren van de aluminium ramen een geperfectioneerd ontwerp waarbij tot in de details voldaan wordt aan uw verlangens rekening houdend met het budget. Onze firma maakt er een erezaak van om helemaal mee te zijn met de vernieuwende werkwijzen en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

Een capabele werkploeg van deskundige vakmensen vervaardigt in ons eigen atelier nabij Zottegem de opdrachten. Onze vakbekwame werklieden weten raad met alle ondernemingen van elke schaal en iedere soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium ramen.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten stijl, kwaliteit en sfeer.. Door middel van de juiste combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond creëren wij bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium ramen in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium ramen van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium ramen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving over milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium ramen is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium ramen ontwikkelen

Onze ploeg van heel bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Zottegem stand by om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte aluminium ramen te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Of u nu plannen heeft voor aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Zottegem, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium ramen. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.