aluminium veranda's Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Aalst

aluminium veranda’s Aalst

aluminium veranda's Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Aalst

Al 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als specialist in aluminium veranda’s bij Aalst.

G&G Construct biedt een zeer ruim aanbod van aluminium veranda’s op maat.. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre nabij Aalst heeft in de streek een sterke reputatie verworven. Overtuigend bewijs daarvan vormen de vele referenties die G&G aanprijzen omwille van het veelzijdige werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium veranda’s op maat is ons grote doel.

Onze vakmannen waarborgen u de juiste aluminium veranda’s in de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft aluminium veranda’s in en rond Aalst.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

De absolute leider voor aluminium veranda’s in en rond Aalst.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor de klant een performant ontwerp op maat. Dat impliceert dat onze mensen op regelmatige basis communiceren met de opdrachtgever en daarbij zijn prioriteitenlijstje en financiële luik naleven. Onze onderneming blijft zich permanent bijspijkeren om ingelicht te blijven van de meest recente trends wat betreft stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologie als op het vlak van design volgen we de meest recente trends in onze sector van nabij.

In het eigen atelier, niet ver van Aalst produceert een werkploeg van zeer geoefende vakmensen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm gediversifieerde aard. Onze capabele werkteams dragen zorg voor de plaatsing van de aluminium veranda’s.

klasse, stijl en sfeer. Materiaalkeuze is uiteraard van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Aalst proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium veranda’s bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium veranda’s gemaakt

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van bedreven vakmensen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen plaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Enkele aluminium veranda’s, een garagedeur die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.