aluminium veranda's Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Brakel

aluminium veranda’s Brakel

aluminium veranda's Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Brakel

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium veranda’s ontwikkelt bij Brakel.

G&G Construct, in Apelterre, bij Brakel, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de firmanaam doet uitschijnen. Niet zomaar hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons zeer uitgebreide aanbod biedt G&G Construct aluminium veranda’s op maat voor u.

Top aluminium veranda’s op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naartoe willen. bij Brakel en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw leverancier voor aluminium veranda’s bij Brakel.

Onze ervaren experts genereren voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Dat impliceert dat onze mensen vlot communiceren met de cliënt en uiteraard zijn wensen en budget respecteren. Onze firma maakt er een halszaak van om mee te zijn op het vlak van de meest recentste gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te implementeren.De meest recente werkwijzen en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In het eigen atelier, bij Brakel realiseert onze ploeg van enorm knappe vakmensen de projecten, groot of klein, van uiterst diverse soort. de professionele werkploegen zorgen voor de plaatsing van de aluminium veranda’s.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: met dank aan de sterke quality ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Het kiezenvan de gepaste kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij extreem goed weten toe te passen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium veranda’s bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in aluminium veranda’s is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s vervaardigen

Ons team van zeer ervaren personeelsleden staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium veranda’s te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons oordeelkundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.