aluminium veranda's Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Brussel

aluminium veranda’s Brussel

aluminium veranda's Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Brussel

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als specialist in aluminium veranda’s bij Brussel.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Brussel. Niet voor niets hebben wij talrijke referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium veranda’s op ieders maat.

Onze ervaren vakmensen geven u de best passende aluminium veranda’s in de omgeving. In Brussel en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat al onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten naar waarde te schatten.

Uw leverancier voor aluminium veranda’s in de omgeving van Brussel.

Bij het maken van de aluminium veranda’s zorgt ons bedrijf immer voor een volledig afgewerkt model, van klassieke of moderne insteek en houdt uiteraard rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de spiksplinternieuwe technieken en ontwikkelingen op desing en technisch vlak.

De opdrachten produceren de vakmensen van G&G Construct in het atelier, vlakbij van Brussel, met bekwame geroutineerde mensen die paraat zijn om de taken van enorm uiteenlopende aard en grootte tot een goed einde te brengen. de bekwame werkploegen dragen zorg voor de plaatsing van de aluminium veranda’s.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat door een juiste oordeelkundige mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat weten onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium veranda’s van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Wat ons de referentie voor aluminium veranda’s bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

onze groep van zeer capabele personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Brussel te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Enkele aluminium veranda’s, een garagepoort die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel kiezen uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze experts.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.