aluminium veranda's Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Denderleeuw

aluminium veranda’s Denderleeuw

aluminium veranda's Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Denderleeuw

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar aluminium veranda’s in de buurt van Denderleeuw.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Denderleeuw, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de naam doet vermoeden. De vele referenties zijn een bewijs van onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezitten een grote keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment vervaardigt G&G Construct aluminium veranda’s op maat voor u.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de meest geschikte aluminium veranda’s in de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat onze klanten de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

De absolute nummer één voor aluminium veranda’s in en rond Denderleeuw.

Onze firma beoogt bij het fabriceren van de aluminium veranda’s een geperfectioneerd ontwerp waarin voldoende rekening gehouden wordt met uw vragen en het financiële plaatje. Onze onderneming maakt er een halszaak van om als eerste mee te zijn met de nieuwe technieken en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

Een vakkundig team bestaande uit handige vakmannen vervaardigt in onze werkplaats nabij Denderleeuw de opdrachten. Onze bedreven vakmensen weten raad met alle ondernemingen van iedere omvang en iedere soort. Een team van professionele medewerkers staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium veranda’s.

Onze maximaal opgezette ondernemingen ademen stijl, kwaliteit en sfeer.. Door middel van de juiste combi van degelijkheid, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium veranda’s in de buurt van Denderleeuw.

Interesse in aluminium veranda’s van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Wat ons de referentie voor aluminium veranda’s bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

Ons team van zeer kundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte aluminium veranda’s te komen installeren. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Enkele aluminium veranda’s, een garage-ingang die zo nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw kiezen uit ons heel ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.