aluminium veranda's Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium veranda's niet ver van Dilbeek

aluminium veranda’s Dilbeek

aluminium veranda's Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium veranda's niet ver van Dilbeek

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium veranda’s bij Dilbeek.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen naar streven. In Dilbeek en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten smaken.

De absolute nummer één voor aluminium veranda’s in en rond Dilbeek.

Bij het ontwikkelen van de aluminium veranda’s zorgt G&G Construct immer voor een perfect plan, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de innoverendste technieken en trends op artistiek en technologisch vlak.

In ons eigen atelier, niet ver van Dilbeek maakt een ploeg van heel vaardige vakmensen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van zeer gevarieerde soort. de vakkundige teams dragen zorg voor het installeren van de aluminium veranda’s.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. De keuzevan de gepaste kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij zeer goed onder de knie hebben. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Dilbeek proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium veranda’s van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Wat ons de topreferentie voor aluminium veranda’s bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium veranda’s produceren

onze groep van heel kundige mensen staat in ons atelier niet ver van Dilbeek paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen inplaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.