aluminium veranda's Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Erpe-Mere

aluminium veranda’s Erpe-Mere

aluminium veranda's Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct maakt al 15 jaar aluminium veranda’s in de omtrek van Erpe-Mere.

G&G Construct beheert een ruim aanbod van aluminium veranda’s op maat.. In de buurt van Erpe-Mere is G&G Construct de marktleider inzake aluminium veranda’s. Getuigen daarvan vormen de zeer talrijke referenties die ons bedrijf aanraden vanwege de de onbetwiste kwaliteit voor betaalbare prijzen. Zorgen voor aluminium veranda’s op maat is ons ultieme streefdoel.

Onze experts geven u de geschikte aluminium veranda’s rekening houdend met de omgeving. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral de coulante manier van werken en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De nummer één in aluminium veranda’s in Erpe-Mere en omstreken.

De primaire bekommering inzake het tot stand brengen van de aluminium veranda’s is het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze vakmannen vlot communiceren met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn verzuchtingen en budgettaire wensen respecteren. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn wat betreft de recentste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.De allerlaatste technieken en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

De projecten construeren onze mensen in het atelier, vlakbij van Erpe-Mere, met vakbekwame ervaren werknemers die klaar staan om de opdrachten van uiterst gevarieerde aard en omvang tot een goed einde te brengen. de geoefende ploegen dragen zorg voor het plaatsen van de aluminium veranda’s.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten sfeer.. Met dank aan de meest geschikte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium veranda’s in de buurt van Erpe-Mere.

Geïnteresseerd in aluminium veranda’s van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Wat ons de standaard voor aluminium veranda’s bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

onze groep van zeer bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium veranda’s te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Het is evident dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.