aluminium veranda's Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Geraardsbergen

aluminium veranda’s Geraardsbergen

aluminium veranda's Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium veranda’s maakt bij Geraardsbergen.

Wij produceren voor iedere specifieke situatie aluminium veranda’s op maat van de klant. In de omtrek van Geraardsbergen is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende aluminium veranda’s. Bewijs daarvan vormen onze ontzettend talrijke referenties die ons bedrijf prijzen vanwege de de onbetwiste kwaliteit voor betaalbare prijzen. Anders gezegd, aluminium veranda’s op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze mensen naar streven. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Vooral onze vlotte wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

De top in aluminium veranda’s in Geraardsbergen en omgeving.

Onze onderneming beoogt bij het realiseren van de aluminium veranda’s een geperfectioneerd ontwerp waarbij in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw wensen binnen het budgettaire plaatje. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de innoverendste technieken en trends op artistiek en technologisch gebied.

De projecten construeren onze stielmannen in eigen atelier, niet ver van van Geraardsbergen, met onderlegde geoefende stielmannen die paraat zijn om de karweien van enorm brede soort en grootte aan te nemen. De installatie van de aluminium veranda’s wordt gedaan door onze ervaren ploegen.

Onze maximaal opgezette ondernemingen bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Geraardsbergen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in aluminium veranda’s is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een ploeg van vakkundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium veranda’s te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele aluminium veranda’s, een garage-ingang die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.