aluminium veranda's Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Haaltert

aluminium veranda’s Haaltert

aluminium veranda's Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Haaltert

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium veranda’s in de omtrek van Haaltert.

Meerzijdigheid en een grote inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Haaltert. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij bieden een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Dankzij ons zeer grote assortiment produceert G&G Construct aluminium veranda’s op maat voor u.

Onze vakmannen beloven u de geschikte aluminium veranda’s voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn inzake aluminium veranda’s in en rond Haaltert.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in aluminium veranda’s in Haaltert en omstreken.

Wij genereren voor de cliënt een degelijk ontwerp op maat. Daarvoor houden we ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo volledig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke vragen te voldoen en netjes binnen de prijsklasse te blijven opereren. Onze firma blijft zich permanent bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste stromingen betreffende ontwerpen.De nieuwste werkwijzen en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

De bestellingen construeren onze stielmannen in eigen de werkruimte, in de buurt van Haaltert, met bekwame valabele mensen die klaar zijn om de opdrachten van uiterst brede soort en grootte aan te nemen. de vakkundige werkteams zorgen voor het installeren van de aluminium veranda’s.

Onze alles omvattende totaalprojecten stralen sfeer.. Duurzaamheid, functionaliteit en de juiste keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel stoppen.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijscategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium veranda’s af. Na de installatie van de aluminium veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium veranda’s in de buurt van Haaltert.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Wat ons de topreferentie voor aluminium veranda’s bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een ploeg van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium veranda’s worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium veranda’s te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Haaltert in Apelterre

Enkele aluminium veranda’s, een garagepoort die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium veranda’s. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.