aluminium veranda's Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium veranda's niet ver van Halle

aluminium veranda’s Halle

aluminium veranda's Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium veranda's niet ver van Halle

G&G Construct construeert al 15 jaar aluminium veranda’s in de buurt van Halle.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze experts garanderen u de meest geschikte aluminium veranda’s rekening houdend met de omgeving. In Halle en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Voornamelijk de vlotte wijze van werken en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor aluminium veranda’s in en rond Halle.

Onze experts genereren voor de cliënt een geschikt ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat onze experts vlot communiceren met de opdrachtgever en daarbij zijn wensen en financiële luik respecteren. G&G Construct blijft zich constant bijspijkeren om ingelicht te blijven van de recentste tendenzen betreffende ontwerpen.De allerlaatste technieken en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Een geoefende ploeg van sterke vaklieden ontwikkelt in onze eigen werkplaats nabij Halle de opdrachten. De technologische kennis van ons ervaren team biedt ons de mogelijkheid om aluminium veranda’s van grote kwaliteit te produceren. Een professionele ploeg staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium veranda’s.

klasse, sfeer en stijl. Het kiezenvan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een kunst die wij tot in de puntjes weten toe te passen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Halle proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium veranda’s van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium veranda’s is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium veranda’s vervaardigen

In ons atelier niet ver van Halle staat een team van vakbekwame medewerkers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen inplaatsen. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Halle, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium veranda’s. Ons vakkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.