aluminium veranda's Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Herzele

aluminium veranda’s Herzele

aluminium veranda's Herzele - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Herzele

G&G Construct fabriceert al 15 jaar aluminium veranda’s in de buurt van Herzele.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Herzele, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de bedrijfstitel doet vermoeden. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij bezitten een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium veranda’s voor in iedere situatie.

Top aluminium veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. In Herzele en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten te waarderen.

Uw specialist voor aluminium veranda’s in de omgeving van Herzele.

Wij ontwikkelen voor de klant een degelijk ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft plegen al onze medewerkers ruim overleg met de cliënten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven opereren. Onze onderneming maakt er een erezaak van om mee te zijn wat betreft de nieuwste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.Zowel op technisch als op vormgeving volgen onze vakmannen de nieuwste trends in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, nabij van Herzele produceert onze werkploeg van uiterst geschikte stielmannen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm gevarieerde soort. De installatie van de aluminium veranda’s wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Onze alles omvattende totaalprojecten ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. degelijkheid, gebruiksgemak en de beste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel leggen.. Met respect voor ieders budget geven onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium veranda’s van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en vakkundige mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium veranda’s is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium veranda’s geproduceerd

In ons atelier niet ver van Herzele staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium veranda’s te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium veranda’s. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.