aluminium veranda's Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Mere

aluminium veranda’s Mere

aluminium veranda's Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Mere

G&G Construct vervaardigt al 15 jaar aluminium veranda’s bij Mere.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een grote keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u willen bereiken. bij Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat ons cliënteel de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw expert voor aluminium veranda’s bij Mere.

Onze voornaamste zaak als het aankomt op het vervaardigen van de aluminium veranda’s is het uiteenzetten van een design op maat. Dat betekent dat onze vakmannen vlot overleggen met het cliënteel en daarbij zijn verzuchtingen en financiële luik naleven. G&G Construct maakt er een topprioriteit van om mee te zijn op het vlak van de meest recentste beschikbare technieken en materialen en die ook toe te passen.De allerlaatste technieken en trends in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, bij Mere maakt onze ploeg van zeer ervaren stielmannen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van de meest diverse aard. Onze kundige ploegen dragen zorg voor de installatie van de aluminium veranda’s.

Onze maximaal opgezette projecten ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. Door de ideale combi van duurzaamheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijscategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium veranda’s bij Mere.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle normen in verband met gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium veranda’s bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium veranda’s vervaardigd

Onze ploeg van uiterst ervaren werknemers staat in ons atelier bij Mere te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium veranda’s te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium veranda’s. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.