aluminium veranda's Ninove - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Ninove

aluminium veranda’s Ninove

aluminium veranda's Ninove - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Ninove

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium veranda’s bij Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de bedrijfsnaam laat uitschijnen. De vele referenties bewijzen onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer uitgebreide aanbod produceert G&G Construct aluminium veranda’s op maat voor u.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake aluminium veranda’s in en rond Ninove.

Vooral onze coulante manier van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De allerbeste in aluminium veranda’s in Ninove en omstreken.

Onze experts construeren voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect past. Dat wil zeggen dat onze experts op regelmatige basis overleggen met onze klant en daarbij zijn eisen en financiële luik in acht nemen. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om up to date te zijn op het vlak van de meest geavanceerde beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologie als op het vlak van vormgeving volgen we de nieuwste ontwikkelingen in onze sector van nabij.

Onze doorwinterde stielmannen produceren met grote stielkennis de opdrachten in de werkplaats vlakbij Ninove: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, tot een goed einde te brengen. Onze geoefende vakmensen weten raad met uiteenlopende ondernemingen van elke omvang en elke soort. Een team van professionele medewerkers staat in voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium veranda’s.

Onze maximaal opgezette projecten stralen stijl, kwaliteit en sfeer.. Duurzaamheid, functionaliteit en de best passende optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel leggen.. Met eerbied voor iedereens budget geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium veranda’s in de buurt van Ninove proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium veranda’s van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium veranda’s is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium veranda’s geproduceerd

Onze ploeg van uiterst kundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Ninove te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om heel vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen installeren. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele aluminium veranda’s, een garagepoort die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium veranda’s. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf uitgebreid laat informeren.