aluminium veranda's Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium veranda’s Oost-Vlaanderen

aluminium veranda's Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium veranda’s maakt in Oost-Vlaanderen.

Veelzijdigheid en een grote inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, in Oost-Vlaanderen. De vele referenties betrouwbare graadmeter van onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezitten een grote keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Met dank aan ons zeer grote aanbod maakt G&G Construct aluminium veranda’s op maat voor u.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de nummer èèn inzake aluminium veranda’s in Oost-Vlaanderen.

Voornamelijk onze vlotte wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De top in aluminium veranda’s in Oost-Vlaanderen en omstreken.

Bij de fabricatie van de aluminium veranda’s zorgt de onderneming iedere keer voor een smetteloos design, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw richtlijnen en budget. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op artistiek en technisch gebied.

De bestellingen produceren onze mensen in eigen atelier, in Oost-Vlaanderen, met bekwame geoefende werknemers die klaar staan om de karweien van de meest uiteenlopende soort en omvang aan te nemen. De plaatsing van de aluminium veranda’s wordt grondig aangepakt door onze ervaren ploegen.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: door de schitterende quality ademen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van prioritair belang en dat beseffen onze experts als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van elementair belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium veranda’s van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, in Oost-Vlaanderen. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium veranda’s is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

In ons atelier in Oost-Vlaanderen staat een team van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte aluminium veranda’s te komen installeren. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen kiezen uit ons heel aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met gepast advies van onze experten.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.