aluminium veranda's Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Roosdaal

aluminium veranda’s Roosdaal

aluminium veranda's Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Roosdaal

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium veranda’s bij Roosdaal.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een mooie keuze aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte aluminium veranda’s rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft aluminium veranda’s bij Roosdaal.

Vooral onze coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De top in aluminium veranda’s bij Roosdaal en omstreken.

Onze belangrijkste bekommernis als het aankomt op het maken van de aluminium veranda’s is het klaarmaken van een ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat de vakmannen van G&G Construct op regelmatige basis praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn prioriteitenlijstje en budget respecteren. Onze onderneming blijft zich steeds weer bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de meest recente trends wat betreft stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen onze medewerkers de allerlaatste ontwikkelingen in de sector van nabij.

De projecten construeren onze stielmannen in het de werkruimte, bij Roosdaal, met competente ervaren werknemers die klaar staan om de karweien van uiterst uiteenlopende aard en omvang te volbrengen. Onze geoefende teams zorgen voor de installatie van de aluminium veranda’s.

Ontegensprekelijk stralen onze afgewerkte producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door gebruik van de ideale combinatie van gebruiksgemak, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met eerbied voor ieders budget geven onze vakmensen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium veranda’s van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium veranda’s is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

Onze ploeg van zeer vakkundige werknemers staat in ons atelier bij Roosdaal klaar om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen inplaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze specialisten.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.