aluminium veranda's Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Ternat

aluminium veranda’s Ternat

aluminium veranda's Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium veranda's niet ver van Ternat

G&G Construct maakt al 15 jaar aluminium veranda’s in de omtrek van Ternat.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct uit te leggen is als een veelzijdig etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op aluminium veranda’s in en rond Ternat.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat al onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

De absolute nummer één voor aluminium veranda’s in en rond Ternat.

De allereerste zaak inzake het fabriceren van de aluminium veranda’s is het uiteenzetten van een concept op maat. Daarvoor houden onze mensen uitgebreid overleg met de cliënten om zo nauwkeurig mogelijk aan de persoonlijke wensen te gehoorzamen en nauwgezet binnen de financiële afspraken te blijven. Onze onderneming blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om ingelicht te blijven van de meest recente trends aangaande ontwerpen, technieken en stijlen.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de laatste trends in de sector op de voet.

Een ervaren team bestaande uit sterke vaklieden produceert in ons eigen atelier nabij Ternat de opdrachten. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om aluminium veranda’s van grote kwaliteit te produceren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is natuurlijk van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In elke prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium veranda’s in de buurt van Ternat.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium veranda’s van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ternat. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en kundige mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met alle regels ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium veranda’s ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium veranda’s bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium veranda’s maken

Onze ploeg van heel kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Ternat te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium veranda’s die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte aluminium veranda’s te komen inplaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat kiezen uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.