aluminium veranda's Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Zottegem

aluminium veranda’s Zottegem

aluminium veranda's Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium veranda's niet ver van Zottegem

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium veranda’s bij Zottegem.

Wij produceren voor elke specifieke situatie aluminium veranda’s op maat van de klant. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre nabij Zottegem heeft in de het gebied een zeer stevige reputatie verdiend. Het bewijs daarvan zijn onze zeer talrijke referenties die onze firma loven omwille van de degelijke kwaliteit voor goedkoop tarief. Anders gezegd, aluminium veranda’s op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn inzake aluminium veranda’s in en rond Zottegem.

Vooral onze flexibele manier van werken en het feit dat we zeer goede kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor aluminium veranda’s in en rond Zottegem.

De allereerste zaak bij het maken van de aluminium veranda’s is het uiteenzetten van een design op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze mensen op goede wijze communiceren met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en budget respecteren. G&G Construct blijft zich constant bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest innoverende ontwikkelingen op het vlak van stijlen, technieken.De meest recente technieken en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

De projecten realiseren onze vakmensen in eigen de werkruimte, nabij van Zottegem, met vakbekwame geroutineerde mensen die klaar staan om de karweien van enorm gevarieerde aard en omvang te volbrengen. De installatie van de aluminium veranda’s wordt grondig aangepakt door onze bekwame ploegen.

Steeds schijnen onze afgewerkte producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de beste keuze van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor ieders budget geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium veranda’s af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium veranda’s in de buurt van Zottegem.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium veranda’s van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium veranda’s over te gaan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Zottegem. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en geoefende mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium veranda’s.

Waarom G&G Construct de referentie in aluminium veranda’s is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium veranda’s ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een ploeg van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium veranda’s worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium veranda’s te komen plaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Of u nu plannen heeft voor aluminium veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem kiezen uit ons enorm uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium veranda’s. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze kenners.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.