deuren Aalst - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Aalst

deuren Aalst

deuren Aalst - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Aalst

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van deuren bij Aalst.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Aalst, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. Niet zomaar hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij hebben een grote keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor deuren op ieders maat.

Onze specialisten waarborgen u de best passende deuren voor de omgeving. In Aalst en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Voornamelijk de vlotte wijze van aanpak en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit bieden voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De absolute nummer één voor deuren in en rond Aalst.

Bij de fabricatie van de deuren zorgt onze onderneming immer voor een smetteloos design, van modern tot klassiek en houdt intussen rekening met uw aanwijzingen en het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de spiksplinternieuwe technieken en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

De opdrachten vervaardigen onze stielmannen in eigen atelier, in de buurt van Aalst, met onderlegde bedreven werknemers die paraat zijn om de opdrachten van zeer uiteenlopende aard en omvang tot een goed einde te brengen. De plaatsing van de deuren wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame teams.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor deuren in de buurt van Aalst.

Geïnteresseerd in deuren van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit deuren.

Wat ons de standaard voor deuren bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw deuren maken

Onze ploeg van heel ervaren personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Aalst paraat om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke deuren worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte deuren te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten zeer correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Enkele deuren, een garagedeur die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst de keuze maken uit ons heel aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van deuren. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze kenners.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.