deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Brakel

deuren Brakel

deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Brakel

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van deuren bij Brakel.

G&G Construct bezit een ruim aanbod van deuren op maat.. bij Brakel is G&G Construct de allerbeste betreffende deuren. Bewijs daarvan vormen onze ontelbare referenties die G&G Construct loven omwille van de straffe kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Zorgen voor deuren op maat is ons grote streefdoel.

Top deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op deuren bij Brakel.

Voornamelijk de flexibele manier van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door onze klanten.

De beste in deuren bij Brakel en omgeving.

Bij de fabricatie van de deuren zorgt de onderneming altijd voor een volledig afgewerkt model, van modern tot klassiek en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en budget. We zijn als onderneming niet aflatend bezig, zowel technisch als op artistiek vlak, helemaal bij te zijn van de innovatiefste technieken en materialen die over gans de wereld beschikbaar komen.

In het eigen atelier, bij Brakel produceert onze ploeg van extreem kundige vakmannen de ondernemingen, klein of groot, van enorm uiteenlopende soort. De plaatsing van de deuren wordt grondig aangepakt door onze bekwame teams.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Door gebruik van de ideale mix van functionaliteit, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond geven wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor deuren bij Brakel.

Interesse in deuren van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere deuren over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle normen wat betreft milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Waarom G&G Construct de nummer één in deuren is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw deuren vervaardigd

Ons team van zeer kundige werknemers staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de deuren die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte deuren te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze specialisten.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.