deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Brussel

deuren Brussel

deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Brussel

G&G Construct construeert al 15 jaar deuren in de omtrek van Brussel.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Brussel. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor deuren die bij u passen.

Top deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naartoe willen. In Brussel en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Voornamelijk onze coulante manier van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit bieden voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De absolute nummer één voor deuren in en rond Brussel.

Bij het fabriceren van de deuren zorgt G&G Construct iedere keer voor een perfect geraamte, van modern tot klassiek en houdt daarbij rekening met uw richtlijnen en de budgettaire mogelijkheden. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de meest recente werkwijzen en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

Onze bekwame medewerkers realiseren met ongeziene vaardigheid de opdrachten in de werkruimte nabij Brussel: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. De technologische kennis van ons geoefende team geeft ons de mogelijkheid om deuren van ongeëvenaarde kwaliteit te fabriceren. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte deuren.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: dankzij de hoge kwaliteit ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. De keuzevan de gepaste kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij extreem goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in deuren in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in deuren van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit deuren.

Wat ons de standaard voor deuren bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw deuren gemaakt

In ons atelier niet ver van Brussel staat een team van vakkundige werknemers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de deuren die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlot de afgewerkte deuren te komen installeren. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van deuren. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.