deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Denderleeuw

deuren Denderleeuw

deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Denderleeuw

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar deuren ontwikkelt bij Denderleeuw.

G&G Construct is een duizendpoot die u een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen geeft.

Onze specialisten beloven u de meest geschikte deuren in de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over deuren in en rond Denderleeuw.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor deuren in en rond Denderleeuw.

Onze onderneming beijvert bij het optimaliseren van de deuren een perfect design waarin voldoende rekening gehouden wordt met alle wensen rekening houdend met het financiële plaatje. We zijn als innoverend bedrijf zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als design, helemaal bij te blijven van de innovatiefste werkwijzen en materialen die over gans de wereld te krijgen zijn.

Een vakbekwaam team van sterke vakmannen verzorgt in onze werkplaats in de buurt van Denderleeuw de projecten. Onze doorknede werklieden weten raad met allerlei aanvragen van iedere omvang en elke soort. Een ploeg van vakmensen staat in voor het installeren van de op maat gemaakte deuren.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat door een correcte oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van niet te onderschatten belang en dat beseffen wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze deuren maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in deuren in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in deuren van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf deuren en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle regels in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Wat ons de topreferentie voor deuren bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw deuren ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van kundige medewerkers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de deuren die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte deuren te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van deuren. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n belangrijke beslissing uzelf grondig laat informeren.