deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Dilbeek

deuren Dilbeek

deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Dilbeek

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar deuren ontwikkelt bij Dilbeek.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Dilbeek, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij veel referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Op deze manier zorgen wij voor deuren op uw maat.

Top deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft deuren in en rond Dilbeek.

Voornamelijk onze flexibele wijze van werken en het feit dat we zeer goede kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door onze klanten.

De onbetwiste nummer één voor deuren in en rond Dilbeek.

Onze firma beoogt in het ontwikkelen van de deuren een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen voldoende rekening gehouden wordt met alle eisen rekening houdend met het budget. We blijven als innoverend bedrijf steeds bezig, zowel qua techniek als vormgeving, volledig mee te blijven van de innoverendste technieken en materialen die over gans de wereld te gebruiken komen.

Een vakkundig team van bedreven vakmannen ontwikkelt in onze eigen werkplaats nabij Dilbeek de opdrachten. De technische kennis van ons ervaren vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om deuren van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende ondernemingen stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de correcte keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel steken.. Met respect voor ieders prijsplafond creëren wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze deuren maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in deuren van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit deuren.

Wat ons de standaard voor deuren bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw deuren produceren

Onze ploeg van uiterst bekwame personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Dilbeek stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte deuren te komen installeren. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Enkele deuren, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van deuren. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het nodige overleg.