deuren Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Erpe-Mere

deuren Erpe-Mere

deuren Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Erpe-Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als specialist in deuren bij Erpe-Mere.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Erpe-Mere, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de bedrijfsnaam laat vermoeden. Niet voor niets hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons supergrote assortiment produceert G&G Construct deuren op maat voor u.

Onze deskundige mensen geven u de best passende deuren voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op deuren in en rond Erpe-Mere.

Die sterke reputatie danken we vooral aan de realiteit dat onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor deuren in en rond Erpe-Mere.

Onze onderneming viseert in het fabriceren van de deuren een topontwerp waarbij in de mate van het mogelijke rekening gehouden wordt met uw vragen binnen het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om als eerste mee te zijn met de vernieuwende werkwijzen en trends op artistiek en technisch gebied.

In het eigen atelier, niet ver van Erpe-Mere realiseert een team van zeer geschikte vakmensen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van zeer uiteenlopende soort. de professionele werkploegen dragen zorg voor het plaatsen van de deuren.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een correcte beredeneerde mix van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Het kiezenvan de gepaste hoogwaardige bouwonderdelen is een stiel die wij zeer goed onder de knie hebben. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in deuren in de buurt van Erpe-Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in deuren van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en geoefende mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Wat ons de referentie voor deuren bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw deuren vervaardigen

Ons team van zeer capabele personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere paraat om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Erpe-Mere

Of u nu plannen heeft voor deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van deuren. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is evident dat u voor zo’n grote beslissing uzelf grondig laat informeren.