deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Geraardsbergen

deuren Geraardsbergen

deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar deuren produceert bij Geraardsbergen.

Wij leveren voor elke mogelijke aanvraag deuren op maat van de klant. In de regio Geraardsbergen is G&G Construct de maatstaf inzake deuren. Getuige daarvan vormen de zeer vele referenties die G&G aanbevelen vanwege het alles omvattend werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor deuren op maat is ons ultieme streven.

Top deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft deuren in en rond Geraardsbergen.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

Uw leverancier in deuren in de omgeving van Geraardsbergen.

Onze mensen genereren voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft houden we ruim samenspraak met de cliënten om zo goed mogelijk aan de persoonlijke wensen te voldoen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma maakt er een breekpunt van om mee te zijn wat betreft de geavanceerdste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De nieuwste werkwijzen en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, in de buurt van Geraardsbergen produceert onze ploeg van extreem knappe stielmannen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm gevarieerde aard. De plaatsing van de deuren wordt gedaan door onze ervaren teams.

Steevast ademen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Met dank aan de meest geschikte samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke prijscategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Na de installatie van de deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in deuren van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in deuren is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw deuren vervaardigen

Onze ploeg van zeer bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Geraardsbergen te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de deuren die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte deuren te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van deuren. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.