deuren Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Haaltert

deuren Haaltert

deuren Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Haaltert

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar deuren vervaardigt bij Haaltert.

Wij maken voor elke specifieke situatie deuren op maat van de klant. In de buurt van Haaltert is G&G Construct de maatstaf wat betreft deuren. Bewijs daarvan zijn onze talrijke referenties die onze firma kunnen aanbevelen vanwege de de zeer hoge kwaliteit voor een performante prijs. Zorgen voor deuren op maat is ons grote doel.

Top deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar inzake deuren in en rond Haaltert.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het feit dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

De absolute leider voor deuren in en rond Haaltert.

Ons bedrijf viseert bij het realiseren van de deuren een geperfectioneerd ontwerp waarbij vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw eisen binnen het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om in het voorste peleton te zitten van de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technologisch vlak.

De bestellingen maken we in eigen atelier, nabij van Haaltert, met vakbekwame valabele werknemers die klaar zijn om de opdrachten van de meest uiteenlopende aard en grootte af te werken. Onze vakkundige ploegen zorgen voor de installatie van de deuren.

Al onze producten hebben één ding gemeen: dankzij de sterke quality stralen ze kwaliteit en sfeer uit. Materiaalkeuze is namelijk van zeer groot belang en dat beseffen onze experts als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in deuren in de buurt van Haaltert proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in deuren van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere deuren over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er iedere maand werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit deuren.

Om welke reden G&G Construct de referentie in deuren is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw deuren gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een team van geoefende stielmannen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte deuren te komen installeren. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Enkele deuren, een garagepoort die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van deuren. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke belangrijke keuze uzelf zeer grondig laat informeren.