deuren Halle - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Halle

deuren Halle

deuren Halle - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Halle

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar deuren vervaardigt bij Halle.

Wij maken voor elke specifieke situatie deuren op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre nabij Halle heeft in de regio een oerdegelijke reputatie verdiend. Getuigen daarvan zijn de zeer vele referenties die onze onderneming kunnen aanbevelen vanwege de de hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Streven naar perfecte deuren op maat is ons ultieme streven.

Top deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de grootste speler inzake deuren in en rond Halle.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we supersterke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor deuren in en rond Halle.

Ons bedrijf viseert in het optimaliseren van de deuren een perfect design waarbinnen vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw vragen en het budget. We zijn als firma altijd bezig, zowel qua techniek als vormgeving, helemaal bij te blijven van de nieuwste technieken en materialen die op dit moment beschikbaar komen.

De bestellingen realiseren onze mensen in het atelier, vlakbij van Halle, met bekwame valabele werknemers die klaar zijn om de ondernemingen van de meest uiteenlopende aard en omvang af te werken. Onze professionele werkploegen dragen zorg voor het installeren van de deuren.

Onze alles omvattende projecten bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. duurzaamheid gebruiksgemak en de best passende keuze van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel steken.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in deuren van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere deuren over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit deuren.

Waarom G&G Construct de referentie in deuren is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw deuren ontwikkelen

Ons team van zeer bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Halle te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlug de afgewerkte deuren te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.