deuren Herzele - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Herzele

deuren Herzele

deuren Herzele - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Herzele

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van deuren bij Herzele.

Wij vervaardigen voor iedere mogelijke aanvraag deuren op maat van de klant. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Herzele heeft in de regio een zeer degelijke reputatie verworven. Het bewijs daarvan zijn de ontelbare referenties die ons bedrijf kunnen aanraden vanwege de de straffe kwaliteit voor een lage prijs. Kort samengevat, deuren op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u naar streven. In Herzele en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die smetteloze reputatie danken we vooral aan het gegeven dat onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten te waarderen.

Uw expert in deuren in de omgeving van Herzele.

De voornaamste stap als het aankomt op het tot stand brengen van de deuren is het uiteenzetten van een design op maat. Dat impliceert uiteraard dat we vlot praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn eisen en budgettaire wensen naleven. G&G Construct maakt er een erezaak van om mee te zijn met de allernieuwste gebruikte technieken en materialen en die ook toe te passen.De meest recente methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, niet ver van Herzele produceert een werkploeg van uiterst capabele stielmannen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van zeer gevarieerde aard. Onze vakkundige teams dragen zorg voor het plaatsen van de deuren.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor deuren in de buurt van Herzele.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in deuren van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle regels in verband met gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Wat ons de referentie voor deuren bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw deuren geproduceerd

onze groep van uiterst bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Herzele te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van deuren. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met kundig advies van onze deskundigen.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.