deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Mere

deuren Mere

deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar deuren vervaardigt bij Mere.

Wij fabriceren voor iedere specifieke situatie deuren op maat van de klant. bij Mere is G&G Construct de nummer één wat betreft deuren. Bewijs daarvan vormen de zeer vele referenties die G&G aanraden omwille van het veelzijdige werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, deuren op maat is waar wij voor staan.

Onze vakmensen waarborgen u de meest geschikte deuren voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft deuren bij Mere.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat al onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten smaken.

De beste in deuren bij Mere en omgeving.

Onze allereerste zorg wat betreft het vervaardigen van de deuren is het ontvouwen van een proefmodel op maat. Dat wil zeggen dat onze vakmannen voldoende communiceren met de cliënt en uiteraard zijn eisen en budgettaire wensen naleven. Onze onderneming blijft zich constant bijscholen om op de hoogte te zijn van de modernste ontwikkelingen betreffende ontwerpen.De allerlaatste werkwijzen en trends in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

Onze bekwame werklieden produceren met ongeziene vakkundigheid de opdrachten in ons eigen atelier bij Mere: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, af te maken. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam stelt ons in staat om deuren van hoge kwaliteit te vervaardigen. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte deuren.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: omwille van de hoogwaardige degelijkheid stralen ze kwaliteit en sfeer uit. Het selecterenvan de gepaste hoogwaardige materialen is een ambacht die wij extreem goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor deuren bij Mere.

Geïnteresseerd in deuren van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle normen wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in deuren is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw deuren geproduceerd

onze groep van uiterst capabele werknemers staat in ons atelier bij Mere klaar om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte deuren worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte deuren te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Enkele deuren, een garagepoort die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere de keuze maken uit ons zeer aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.