deuren Ninove - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Ninove

deuren Ninove

deuren Ninove - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Ninove

Reeds 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als specialist in deuren bij Ninove.

De beste wijze om G&G Construct samen te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. In Ninove en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Vooral onze flexibele wijze van werken en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De beste in deuren in Ninove en omstreken.

Onze mensen construeren voor de klant een passend ontwerp dat perfect past. Dat betekent dat de vakmannen van G&G Construct voldoende communiceren met onze klant en uiteraard zijn wensen en budget in acht nemen. Onze firma blijft zich steeds weer bijscholen om ingelicht te zijn van de modernste tendenzen op het vlak van stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen we de recentste ontwikkelingen in de sector op de voet.

De bestellingen realiseren we in eigen de werkruimte, in de buurt van Ninove, met vakbekwame bedreven stielmannen die paraat staan om de opdrachten van uiterst gevarieerde aard en grootte te volbrengen. De plaatsing van de deuren wordt grondig aangepakt door onze professionele teams.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: dankzij de sterke degelijkheid ademen ze sfeer, klasse en stijl uit. Materiaalkeuze is logischerwijs van uiterst groot belang en dat weten wij als geen ander. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor deuren in de buurt van Ninove.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in deuren van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in deuren is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw deuren geproduceerd

In ons atelier niet ver van Ninove staat een team van geoefende experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte deuren te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele deuren, een garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van deuren. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met vakkundig advies van onze experts.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.